Springkussen 'Nemo'

Afmeting Lx B x H: 5,2 x 4,0 x 3,3 m

In het springkussen ‘Nemo’ waan je je in de onderwaterwereld vol met wonderen. Zo zijn de muren rijkelijk bedekt met meerdere vrolijke onderwaterdieren die perfect in het thema passen, de ‘Clownvis’ op het dak maakt het plaatje helemaal compleet. Door de netten in de openingen is het springkussen bijzonder veilig en uitermate geschikt voor de allerkleinsten(tot 7 jaar).

Het springkussen is ook als ballenbak te huur. Wij vullen het springkussen daarbij met duizenden ballenbakballen (Springkussen incl. ballen € 90,00)

Binnen een straal van 15 kilometer (rond postcode 9584 CC) rekenen wij geen bezorgkosten. Het springkussen wordt dan door ons bezorgd en opgebouwd. Vanzelfsprekend komen we het springkussen ook weer halen. U dient zelf aanwezig te zijn bij het bezorgen en afhalen. 

De mogelijkheid bestaat ook om het springkussen volledig door ons te laten verzorgen. Het springkussen wordt gedurende 4 uur aaneengesloten, tenzij anders vermeld, door ons begeleid. Tevens zullen wij het kussen bezorgen en op- en afbouwen. Voor deze optie geldt een prijs van € 150,00. Voor ieder extra draai-uur betaalt u per verzorgde attractie, mits vooraf vastgelegd, € 25,00. 

Meerdere dagen/weken/objecten huren? Neem dan contact met ons op en vraag naar de speciale prijzen.

Wij vragen per gehuurd springkussen/object een borg van €75,00. De borg ontvangt u retour, wanneer het gehuurde in schone, droge en onbeschadigde staat wordt teruggebracht. Tevens vragen wij u een geldig legitimatiebewijs te tonen. Betalen bij afleveren of afhalen.

Veilgheid staat bij ons voorop! Bekijk de onderstaande instructiefilmpjes!

€ 70.00
Toevoegen aan offertelijst

Voordelen van Wind Amusementsverhuur:

- Gereinigde producten
- Gecertificeerd materiaal
- Breng en haal service

Nog geen producten toegevoegd aan de offertelijst.

Wind Amusementsverhuur

Reserveren? 06 - 25324787