XL Springkussen 'Clown'

 Afmeting LxBxH: 6,5 x 5,5 x 6,2m

Dit super grote springkussen 'Clown'  is mede gezien zijn afmeting en de speelattributen een echte top attractie. Klimmen, springen, kruipen, alles is mogelijk . Door zijn oppervlakte van maar liefst 35 m2  en zijn grote clownhoofd is dit springkussen een echte blikvanger en daarom zeer geschikt voor grotere evenementen maar ook bij een kinderfeest zal hij niet misstaan. Het springkussen is voorzien van een regen-/zonnedak.

Binnen een straal van 15 kilometer (rond postcode 9584 CC) rekenen wij geen bezorgkosten. Het springkussen wordt dan door ons bezorgd en opgebouwd. Vanzelfsprekend komen we het springkussen ook weer halen. U dient zelf aanwezig te zijn bij het bezorgen en afhalen. 

De mogelijkheid bestaat ook om het springkussen volledig door ons te laten verzorgen. Het springkussen wordt gedurende 4 uur aaneengesloten, tenzij anders vermeld, door ons begeleid. Tevens zullen wij het springkussen bezorgen en op- en afbouwen. Voor deze optie geldt een prijs van € 190,00. Voor ieder extra draai-uur betaalt u per verzorgde attractie, mits vooraf vastgelegd, € 25,00. 

Meerdere dagen/weken/objecten huren? Neem dan contact met ons op en vraag naar de speciale prijzen.

Wij vragen per gehuurd springkussen/object een borg van €75,00. De borg ontvangt u retour, wanneer het gehuurde in schone, droge en onbeschadigde staat wordt teruggebracht. Tevens vragen wij u een geldig legitimatiebewijs te tonen. Betalen bij afleveren of afhalen.

 

€ 110.00
Toevoegen aan offertelijst

Voordelen van Wind Amusementsverhuur:

- Gereinigde producten
- Gecertificeerd materiaal
- Breng en haal service

Nog geen producten toegevoegd aan de offertelijst.

Wind Amusementsverhuur

Reserveren? 06 - 25324787