Springkussen 'Beach Multifun'

 Afmeting LxBxH: 5,5 x 6,0 x 4,5m

Dit ‘Beach’ springkussen brengt de zomer op uw feest. Het gehele springkussen wijdt zich aan een prachtig strand thema, waardoor het er direct gezellig uitziet. Het springkussen biedt plaats voor ongeveer 14 kinderen. Klim via de opstap op het strand, stap in de zee en glij over de golven weer naar buiten! Voorzien van obstakels in de vorm van een dolfijn.

Binnen een straal van 15 kilometer (rond postcode 9584 CC) rekenen wij geen bezorgkosten. Het springkussen wordt dan door ons bezorgd en opgebouwd. Vanzelfsprekend komen we het springkussen ook weer halen. U dient zelf aanwezig te zijn bij het bezorgen en afhalen. 

De mogelijkheid bestaat ook om het springkussen volledig door ons te laten verzorgen. Het springkussen wordt gedurende 4 uur aaneengesloten, tenzij anders vermeld, door ons begeleid. Tevens zullen wij het springkussen bezorgen en op- en afbouwen. Voor deze optie geldt een prijs van € 190,00. Voor ieder extra draai-uur betaalt u per verzorgde attractie, mits vooraf vastgelegd, € 25,00. 

Meerdere dagen/weken/objecten huren? Neem dan contact met ons op en vraag naar de speciale prijzen.

Wij vragen per gehuurd springkussen/object een borg van €75,00. De borg ontvangt u retour, wanneer het gehuurde in schone, droge en onbeschadigde staat wordt teruggebracht. Tevens vragen wij u een geldig legitimatiebewijs te tonen. Betalen bij afleveren of afhalen.

 

Veilgheid staat bij ons voorop! Bekijk de onderstaande instructiefilmpjes!

€ 99.00
Toevoegen aan offertelijst

Voordelen van Wind Amusementsverhuur:

- Gereinigde producten
- Gecertificeerd materiaal
- Breng en haal service

Nog geen producten toegevoegd aan de offertelijst.

Wind Amusementsverhuur

Reserveren? 06 - 25324787