Lasergame

 

Onze lasergame pistolen staan garant voor 100% lasergame plezier voor jong en oud. De lasergun heeft een bereik tot wel 40 meter en je beschikt over 4 verschillende munitiesoorten. Elke keer als je geraakt wordt verlies je 1 of meerdere levens. Het aantal levens wordt door middel van levensbalken op het speelgoedpistool weergegeven. Wie overleeft de strijd en wordt de winnaar....

De lasergame accessoires voegen veel extra spelelementen toe. Speel het schietspel "Verover de vlag" door gebruik te maken van de targets of speel het spel "Schakel de VIP uit" met behulp van de VIP maskers.

 

Let op! Onze lasergame pistolen maken gebruik van onschadelijke infraroodtechniek.

  

Technische gegevens:
Leeftijd: vanaf 7 jaar

Materiaal: Kunststof

Maximale schietafstand: 40 meter

Wij leveren:

- Aantal pistolen: 10 (5x rood/5x groen)

- Aantal Vip maskers: 2

- Aantal Targets: 2

- Handleiding

 

Het enige dat u zelf moet verzorgen is een leuke uitdagende locatie zoals een tuin, het bos, een grote schuur of bijvoorbeeld een sporthal. 

Borg bedraagt € 75,00.

De prijs is op basis van afhalen. Het product kan de dag voor het gebruik afgehaald worden en dient een dag na het gebruik retour gebracht te worden. Eventueel is het mogelijk tegen geringe kosten het product te laten bezorgen. Tevens vragen wij een geldig legitimatiebewijs te tonen. 

€ 45.00
Toevoegen aan offertelijst

Voordelen van Wind Amusementsverhuur:

- Gereinigde producten
- Gecertificeerd materiaal
- Breng en haal service

Nog geen producten toegevoegd aan de offertelijst.

Wind Amusementsverhuur

Reserveren? 06 - 25324787