Mobiele speeltuin/speelkooi/ballenbak

Afmeting LxBxH: 7,5x 2,5 x 3,5m

Deze Unieke speelkooi/speeltuin/ballenbak is mede door zijn afmeting een echter 'eyecather'. Kruipen, klimmen, klauteren, glijden en spelen. Kinderen kunnen zich geruime tijd vermaken en dat maakt deze mobiele speelkooi voorzien van ballenbak een topper in ons assortiment.  Door zijn afmeting is deze speelkooi al van ver af te zien. Uniek in noord Nederland en dus bij uitstek geschikt voor uw evenement. Is voorzien van afsluitbare zijden. Dus ook met minder mooi weer goed te gebruiken.
 
Binnen een straal van 15 kilometer (rond postcode 9584 CC) rekenen wij geen bezorgkosten. De mobiel speelkooi wordt dan door ons bezorgd en opgebouwd. Vanzelfsprekend komen we het ook weer halen. U dient zelf aanwezig te zijn bij het bezorgen en afhalen. 

De mogelijkheid bestaat ook om de speelkooi volledig door ons te laten verzorgen. De speelkooi wordt gedurende 4 uur aaneengesloten, tenzij anders vermeld, door ons begeleid. Tevens zullen wij de mobiele speelkooi dan op- en afbouwen. Voor deze optie geldt een prijs van € 295,00. Voor ieder extra draai-uur betaalt u per verzorgde attractie, mits vooraf vastgelegd, € 25,00. 
 
Meerdere dagen/weken/objecten huren? Neem dan contact met ons op en vraag naar de speciale prijzen.

Wij vragen per gehuurd springkussen/object een borg van €75,00. De borg ontvangt u retour, wanneer het gehuurde in schone, droge en onbeschadigde staat wordt teruggebracht. Tevens vragen wij een geldig legitimatiebewijs te tonen. Betalen bij afleveren of afhalen.
 
 
€ 225.00
Toevoegen aan offertelijst

Voordelen van Wind Amusementsverhuur:

- Gereinigde producten
- Gecertificeerd materiaal
- Breng en haal service

Nog geen producten toegevoegd aan de offertelijst.

Wind Amusementsverhuur

Reserveren? 06 - 25324787